Den Hertog meubel en interieurbouw Arnhem

Den Hertog meubel en interieurbouw richt zich op allerlei dingen. Ze richten zich op keukens, meubels, de particuliere, de zakelijke en zelfs de tandartsen markt. Duurzame en originele kwaliteitsproducten; daar ben je voor verzekerd bij Den Hertog meubel en interieurbouw. De keukens vallen onder Diekeukenarnhem, onderdeel van Den Hertog meubel en interieurbouw.

Ontvang gratis keukenboeken of bekijk hier de goedkoopste keukenzaak.

Den Hertog meubels en interieurbouw Arnhem

Den hertog meubel en interieurbouw ArnhemDen Hertog meubel en interieurbouw Arnhem
Cruquiusweg 12
6827 BL Arnhem
026 – 711 3144
06 – 506 240 73
www.diekeuken.nl

 

Openingstijden Den Hertog meubels en interieurbouw Arnhem

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Klantenservice

Wilt u de ze bereiken? Heeft u vragen of opmerkingen? Het beste kunt u terecht bij de klantenservice van het bedrijf. Als u niet terecht kunt bij de vestiging kunt u natuurlijk altijd het contactformulier op de website invullen. Binnen enkele dagen krijgt u dan een reactie.

Ervaringen Den Hertog meubels en interieurbouw Arnhem

Als u een keuken bij een keukenzaak hebt gekocht kunt u een ervaring plaatsen voor keukenkopers die na u komen. Natuurlijk ervaart iedereen het anders. Deze recensies kunt u vaak terugvinden op het internet. Op diverse websites kunt u lezen over de ervaringen, negatief maar ook positief. Zelf een goed beeld krijgen over de keukenzaak? Ga dan eens langs in de desbetreffende keukenzaak!

Telefoonnummer

Contact opnemen met Den Hertog meubels en interieurbouw Arnhem? Voor al uw vragen of opmerkingen kunt u bellen naar de zaak. Onder het kopje openingstijden die bovenaan deze pagina staat kunt u de openingstijden van het bedrijf vinden op welke tijden u ze kunt bereiken. Het telefoonnummer is 026 711 31 44 en het mobiele telefoonnummer is 06 506 240 73.

Koopzondagen Den Hertog meubels en interieurbouw Arnhem

U wilt een nieuwe keuken kopen en op zondag? Kan dat? Den Hertog meubels en interieurbouw is op zondag altijd gesloten en heeft geen vaste koopzondagen. Up to date informatie over koopzondagen van de keukenzaak? U kunt natuurlijk altijd bellen of de website bezoeken voor de meest recente informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *